Tatiana Heghea copy

Prima artistă din Moldova fără niciun cântec în repertoriu a ajuns la psihiatru după ce invitații care au venit la nunta sa au fost extrem de zgârciți. Tatiana Heghea susține ca nu și-ar fi închipuit că la o nuntă în Moldova oamenii să fie atât de haini și răi.

”Eu am vrut după nuntă să-mi pun niște silicoane, că ați văzut ce sâni mici am, niște bubițe. Dar cum să-ți faci operație cu zgârciobii iștea. I-am chemat la restaurant, nu i-am dus în cort, le-am dat sushi din carne de porc, Șampanie Sovetkoe, cârnaț capceonat, pulpe de pui, iar ei, jlobii, mi-au pus pe masă câte 1 mie de euro. Când am fost la ei am pus 10 mii de euro”, a declarat într-o conferință de presă Tatiana Heghea.

Potrivit artistei fără cântece în repertoriu, nănașul ei a fost cel mai zgârciob dintre toți. În loc să pună 50 de mii de euro, a pus doar 5 mii. Așa că l-a aruncat în apă spre disperarea nănașei. Pentru că nunta Tatianei a costat 200 de mii de euro, tânăra mireasă trebuie să facă rost urgent de bani. Ca să-i câștige artista fără cântece a anunțat că se va angaja la videochatul din Biblioteca Municipală.

Artista Tatiana Heghea în depresie: ”am câștigat doar 100.000 de euro la nuntă și trebuie să mă angajez la videochat”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Tatiana-Heghea-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Tatiana-Heghea-copy-300x300.jpgadminMondennunta,Tatiana Heghea,videochat
Prima artistă din Moldova fără niciun cântec în repertoriu a ajuns la psihiatru după ce invitații care au venit la nunta sa au fost extrem de zgârciți. Tatiana Heghea susține ca nu și-ar fi închipuit că la o nuntă în Moldova oamenii să fie atât de haini și răi. ”Eu am vrut...

Comentează