Tânăra interpretă din Moldova, Natalia Moraru, a avut un prohoade plin de surprize plăcute. Aceasta s-a dus în cimitir, de Blajini, îmbrăcată în stilul Naberejnaia și a primit o pomană de vis. La mormântul unui oligarh, mort cu numai o săptămână în urmă, s-au împărțit câteva Porsche-uri de sufletul acestuia.

”Oligarhul era foarte bătrân. Avea 95 de ani când mi-a fost iubit. Era slab ca iubit, dar stăteam cu el din milă și pentru că avea bani. Mai târziu îmi găsisem pe cineva mai tânăr, cineva care mi-a dăruit Porschele, așa că l-am părăsit. Am aflat ulterior că a murit de tristețe. Săracul, era oricum foarte bătrân. Se pare că m-a iertat. Porschele este pomana cea mai bună pentru o fată”, spune Natalia Moraru foarte bucuroasă, stând la volanul Porschelui.

Nu este singura pomană pe care au primit-o fetele de pe Naberejnaia. Pentru că majoritatea au fost astăzi în cimitir, polițiștii le-au redus taxele cu 50 la sută. În plus, tradiția spune că fetele care se duc îmbrăcate ca niște curve de prohoade vor primi cele mai bune pomene tot anul.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Natalia-Moraru-cadou-cimitir-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Natalia-Moraru-cadou-cimitir-copy-150x150.jpgadminSocial
Tânăra interpretă din Moldova, Natalia Moraru, a avut un prohoade plin de surprize plăcute. Aceasta s-a dus în cimitir, de Blajini, îmbrăcată în stilul Naberejnaia și a primit o pomană de vis. La mormântul unui oligarh, mort cu numai o săptămână în urmă, s-au împărțit câteva Porsche-uri de sufletul acestuia. ”Oligarhul...

Comentează