Tânăra interpretă din Moldova, Natalia Moraru, a avut un prohoade plin de surprize plăcute. Aceasta s-a dus în cimitir, de Blajini, îmbrăcată în stilul Naberejnaia și a primit o pomană de vis. La mormântul unui oligarh, mort cu numai o săptămână în urmă, s-au împărțit câteva Porsche-uri de sufletul acestuia.

”Oligarhul era foarte bătrân. Avea 95 de ani când mi-a fost iubit. Era slab ca iubit, dar stăteam cu el din milă și pentru că avea bani. Mai târziu îmi găsisem pe cineva mai tânăr, cineva care mi-a dăruit Porschele, așa că l-am părăsit. Am aflat ulterior că a murit de tristețe. Săracul, era oricum foarte bătrân. Se pare că m-a iertat. Porschele este pomana cea mai bună pentru o fată”, spune Natalia Moraru foarte bucuroasă, stând la volanul Porschelui.

Nu este singura pomană pe care au primit-o fetele de pe Naberejnaia. Pentru că majoritatea au fost astăzi în cimitir, polițiștii le-au redus taxele cu 50 la sută. În plus, tradiția spune că fetele care se duc îmbrăcate ca niște curve de prohoade vor primi cele mai bune pomene tot anul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Natalia-Moraru-cadou-cimitir-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Natalia-Moraru-cadou-cimitir-copy-150x150.jpgadminSocial
Tânăra interpretă din Moldova, Natalia Moraru, a avut un prohoade plin de surprize plăcute. Aceasta s-a dus în cimitir, de Blajini, îmbrăcată în stilul Naberejnaia și a primit o pomană de vis. La mormântul unui oligarh, mort cu numai o săptămână în urmă, s-au împărțit câteva Porsche-uri de sufletul acestuia. ”Oligarhul...

Comentează