Obama Parlamentul Moldovei copy

Statul Major al Armatei Moldovenești demonstrează că nu este plătit degeaba. Generalii armatei noastre au pregătit cu minuțiozitate un plan ultra secret. Imediat ce au trecut granița cu România, soldații americani au fost încercuiți de bravii soldați moldoveni. Ostașii noștri s-au folosit de moment și i-au atacat pe americani cu ouă stricate, mere bâhlite, prezervative umplute cu apă. Din fericire, soldații moldoveni au reușit să se predea la timp. La fel a făcut și întreaga armată.

”Noi ne predăm. Gata, puteți ocupa și Parlamentul, și Președinția. Oricum nu contează nimic din ce se întâmplă acolo. Adevărata conducere este într-un hotel. Vrem să vă mulțumim că ne-ați cucerit așa de repede. Dacă aveți chef, puteți să mergeți un pic și până la Nistru, acolo sunt niște băieți care nu vor să plece acasă. Avem totuși o curiozitate, ce valută să folosim în Moldova? Euro sau dolarul?”, a declarat extrem de bucuros ministrul capitulării, Talean Șalavaru.

Surprins că moldovenii s-au predat așa de repede, Barack Obama a anunțat că nu a reușit încă să-l convingă pe Putin să-i permită să transforme Republica Moldova în 51-lea stat american.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Obama-Parlamentul-Moldovei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Obama-Parlamentul-Moldovei-copy-300x300.jpgadminPolitic
Statul Major al Armatei Moldovenești demonstrează că nu este plătit degeaba. Generalii armatei noastre au pregătit cu minuțiozitate un plan ultra secret. Imediat ce au trecut granița cu România, soldații americani au fost încercuiți de bravii soldați moldoveni. Ostașii noștri s-au folosit de moment și i-au atacat pe americani...

Comentează