Soldat Armata prastii copy

Soldații moldoveni vor fi înarmați până în dinți pentru a apăra statalității Republicii Moldova. Statul Majorat al Armatei Moldovești a decis să cumpere niște arme letale. Din toată lumea doar soldații moldoveni vor folosi acest armament deosebit.

”Este vorba de praștii speciale. Nu ne-a fost milă de bani, pentru siguranța Moldovei am cheltuit 100 de milioane de euro și am cumpărat praștii. 100 de praștii speciale. O praștie ca asta poate face o vânătăie gravă unui soldat străin. Dacă îl lovește la deget nu va mai putea folosi degetul și este scos din luptă. Vom avea superioritate categorică împotriva vrăjmașului rus. Nu ne temem nici de armata a 14-a cu astfel de armament”, a declarat generalisimusul Gheorghe Mapisdefrica.

Șeful Statului Majorat susține că ideea de a înarma armata moldovenească cu praștii aparține consultantului special Nobil Plaha SRL. Potrivit raportului ultra secret, soldații moldoveni nu știu cum să folosească arme prea sofisticate, iar praștia este singură arma la care se pricep.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Soldat-Armata-prastii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Soldat-Armata-prastii-copy-300x300.jpgadminSocial
Soldații moldoveni vor fi înarmați până în dinți pentru a apăra statalității Republicii Moldova. Statul Majorat al Armatei Moldovești a decis să cumpere niște arme letale. Din toată lumea doar soldații moldoveni vor folosi acest armament deosebit. ”Este vorba de praștii speciale. Nu ne-a fost milă de bani, pentru siguranța...

Comentează