Se anunță zile fierbinți la fundul celui mai cunoscut oligarh din lume. Coordonatorul Moldovei se plânge deja de ghemaroi după ce a aflat că judecătorii care l-au condamnat pe șeful României la închisoare au cerut și dosarul șefului Moldovei.

”Suntem frați sau kakatzi? Vrem să ne ajutăm frații noștri la greu. Am înțeles că ei acolo nu reușesc să-l condamne pe Plaha la închisoare. Nu-i nimic. Dați-ne aișea dosarul lui Plaha și vedeți cum îl rezolvăm. Nu de alta, dar noi nu suntem ca Berdilili voastre, noi nu blocăm alegeri, noi ne ocupăm de oameni cu adevărat oligarhi”, a declarat Leon Iaibescu, judecător român care l-a condamnat pe Liviu Dragnea.

Și nu este totul, de ghemaroi s-au îmbolnăvit brusc foarte mulți politicieni de la Chișinău și din Șorhei după ce judecătorii români au cerut în regim de urgență dosarul Kroll în care se vorbește despre miliardul furat. Moldovenii au început să strângă mână de la mână să plătească transportul pachetului care conține cele două dosare până la București, cu rutiera de la ora 16.00 din Piața Centrală.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-copy-300x300.jpgadminInternațional
Se anunță zile fierbinți la fundul celui mai cunoscut oligarh din lume. Coordonatorul Moldovei se plânge deja de ghemaroi după ce a aflat că judecătorii care l-au condamnat pe șeful României la închisoare au cerut și dosarul șefului Moldovei. ”Suntem frați sau kakatzi? Vrem să ne ajutăm frații noștri la...

Comentează