Igor Dodon a avut grave probleme în Dubai, unde a zburat cu avionul lui Vlad Plahotniuc ca să se odihnească după alegerile complicate. Din păcate, sărmanul nostru președinte nu s-a putut odihni cum se cuvine. Acesta a fost alungat din Dubai de către arabii de acolo.

”Am aflat că nu i-a primit pe frații noștri sirieni în Moldova. Că și-a bătut joc de ei în campania erectorală. Așa că nu l-am mai putut terpi în Dubai și l-am alungat cu tot cu avionul lui Plaha. Astfel i-am răzbunat pe frații sirieni. În plus, nu ne plac porcii. Religia interzice porcii în țara noastră”, a declarat Rakhat Abdoul Hobâldâk Shiontâk.

Până la urmă Plahotniuc a trimis alt avion privat ca să-l ia pe Dodon din Dubai. Ca să se odihnească bine, preșervativul Republicii Moldova ar putea merge în Siberia unde este așteptat de frații ruși.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon a avut grave probleme în Dubai, unde a zburat cu avionul lui Vlad Plahotniuc ca să se odihnească după alegerile complicate. Din păcate, sărmanul nostru președinte nu s-a putut odihni cum se cuvine. Acesta a fost alungat din Dubai de către arabii de acolo. ”Am aflat că nu...

Comentează