Igor Dodon a avut grave probleme în Dubai, unde a zburat cu avionul lui Vlad Plahotniuc ca să se odihnească după alegerile complicate. Din păcate, sărmanul nostru președinte nu s-a putut odihni cum se cuvine. Acesta a fost alungat din Dubai de către arabii de acolo.

”Am aflat că nu i-a primit pe frații noștri sirieni în Moldova. Că și-a bătut joc de ei în campania erectorală. Așa că nu l-am mai putut terpi în Dubai și l-am alungat cu tot cu avionul lui Plaha. Astfel i-am răzbunat pe frații sirieni. În plus, nu ne plac porcii. Religia interzice porcii în țara noastră”, a declarat Rakhat Abdoul Hobâldâk Shiontâk.

Până la urmă Plahotniuc a trimis alt avion privat ca să-l ia pe Dodon din Dubai. Ca să se odihnească bine, preșervativul Republicii Moldova ar putea merge în Siberia unde este așteptat de frații ruși.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon a avut grave probleme în Dubai, unde a zburat cu avionul lui Vlad Plahotniuc ca să se odihnească după alegerile complicate. Din păcate, sărmanul nostru președinte nu s-a putut odihni cum se cuvine. Acesta a fost alungat din Dubai de către arabii de acolo. ”Am aflat că nu...

Comentează