Pe tableta lui Vlad Plahotniuc a apărut o nouă aplicație. Chiar compania Apple s-a îngrijit ca aceasta să fie produsă și să funcționeze așa cum se pologhează. Această aplicație este extrem de simplă și în momentul în care dictatorul dă click pe ea, Igor Dodon este suspendat din funcție. Tocmai de aceea, aplicația se numește iSuspendodon.

Potrivit trollilor de la Publika WC, în momentul în care aplicația este activată, la Curtea Constituțională sună un clopoțel. Judecătorii se adună instantaneu și citesc o ăsămăsochkă de la dictator. De regulă ăsămăsochka are o propoziție scurtă: ”Suspendați-l pe Dodon pentru 3 minute”.

Durata suspendării o stabilește chiar dictatorul și depinde de ceea ce vrea să facă în ziua respectivă.

Dar nu este singura aplicație de pe tableta lui Plaha. Acolo găsim aplicații de genul: iCasetecupoliticieni, iMiliard, iCNA, iParlamentulfacecevreaueu, iCoordonatorul, iTrolli, iBleagheri și multe aplicații extrem de utile lui Plaha.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Ipad-Plahotniuc-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Ipad-Plahotniuc-Dodon-copy-300x300.jpgadminPolitic
Pe tableta lui Vlad Plahotniuc a apărut o nouă aplicație. Chiar compania Apple s-a îngrijit ca aceasta să fie produsă și să funcționeze așa cum se pologhează. Această aplicație este extrem de simplă și în momentul în care dictatorul dă click pe ea, Igor Dodon este suspendat din funcție....

Comentează