Plahotniuc Apocalipsa

FMI-ul a plecat din Moldova și ne-a lăsat cu buzele umflate și buzunarele dezumflate. Ca să-și îmbărbăteze propriul partid, Marele Coordonator și-a adunat trolii în fața hotelului Nobil și le-a ținut un discurs motivațional. Patronul Moldovei susține că cu ocazia plecării FMI lansează Apocalipsa.

Potrivit apostolilor deținători de barsetci, Apocalipsa după Plahotniuc a început deja, dar lumea încă nu-i simte efectele. În primul rând, din Moldova vor continua să plece cei care s-au lehămițit de promisiunile jalnice pe care le aud la Publika. În al doilea rând, trolii vor putea să-și continuie nestingheriți activitatea pe facebook. În al patrulea rând, Liuda Feodorovna va fi bătută în cap de fiecare dată când va fi prinsă pe stradă.

Cu ocazia Apocalipsei, Constantin Țuțu și-a tatuat pe piept: ”не забуду Плаху!”, iar Alina Zotea și-a julit al doilea genunchi. Marian Pulu i-a trimis în semn de adânc respect mai mulți bulbuci marelui Coordonator. Conform ritualului trolilor, martori ai cultului Plaha, pe altarul sacrificării, închinat Apocalipsei lui Plahotniuc, au fost sacrificați deja Vlad Filat și Ilan Shor. Pentru mai multe detalii, vedeți video-ul de mai jos!

adminFinanțe
FMI-ul a plecat din Moldova și ne-a lăsat cu buzele umflate și buzunarele dezumflate. Ca să-și îmbărbăteze propriul partid, Marele Coordonator și-a adunat trolii în fața hotelului Nobil și le-a ținut un discurs motivațional. Patronul Moldovei susține că cu ocazia plecării FMI lansează Apocalipsa. Potrivit apostolilor deținători de barsetci, Apocalipsa...

Comentează