Renato Usatii langa un catel copy

Renato Usatîi are motive să fie supărat în prag de sărbători. Bandiții i-au călcat pragul și i-au furat tot ce au găsit de preț în apartamentul său renovat recent. S-a întâmplat pentru că Renato s-a lăudat pe facebook cu renovările din casa sa, iar acest lucru i-a atras pe hoți.

”Tot ce am strâns prin muncă cinstită mi-a fost furat. Trei casetofoane, trei camere video de import, trei portsigarete producția noastră, geci de piele… trei… geci. Și mai vrem să intrăm în Uniunea Europeană! Nemernicii, nu doar că mi-au furat apartamentul. Mi-au lăsat și un mesaj pe masa din bucătărie – un gandon. Eu știu cine este cel care m-a furat. El este un mare gandon. Un câine cu poliția mi-a promis că o să vină”, a declarat supărat Renato Usatîi.

Igor Dodon a declarat deja că Renato și-a meritat furtul, că prea se lăuda cu toate apartamentele și casele sale pe facebook. ”Lumea este săracă în Moldova. Oamenii nu au ce mânca, iar el se laudă că și-a reparat apartamentul. Renato nu știe că, de exemplu, unele deputate din Parlament își câștigă din greu mâncarea? Trebuie să facă lucruri umilitoare pentru ele”, l-a atacat Igor Dodon pe fostul său partener de cort.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Renato-Usatii-langa-un-catel-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Renato-Usatii-langa-un-catel-copy-300x300.jpgadminSocial
Renato Usatîi are motive să fie supărat în prag de sărbători. Bandiții i-au călcat pragul și i-au furat tot ce au găsit de preț în apartamentul său renovat recent. S-a întâmplat pentru că Renato s-a lăudat pe facebook cu renovările din casa sa, iar acest lucru i-a atras pe...

Comentează