Borsetka Parlamentul Moldovei Plahotniuc copy

Deznădejde, disperare și nemulțumire maximă. Un cunoscut om de afaceri din Moldova a anunțat prin intermediul televiziunii Publika că a pierdut o borsetkă cu milioane de euro în Parlamentul de la Chișinău. Miliardarul care a dorit să-și păstreze anonimatul promite și o recompensă.

”Borsetka este din aur și are pe ea inițialele mele V.P. Cel care o găsește și mi-o aduce la hotelul Nobil promit să-i dau un post de deputat sau ministru. Vă avertizez, dacă puneți laba pe bani și nu-mi aduceți borsetka o să aveți soarta lui Vlad Filat. Am câte o casetă despre fiecare cetățean din Moldova”, a declarat patronul Republicii Moldova sub acoperirea anonimatului.

Miliardarul susține că a venit la cumăpărături în Parlament pentru a se pregăti de alegerile președintelui, însă nu mai ține minte unde a pus borsetka burdușită cu milioane de euro. Deși în Piața Centrală din Parlament erau de vânzare 101 deputați, niciunul nu recunoaște acum că a pus mâna pe borsetkă. Ca de obicei Mihai Ghimpu are propria sa versiune. Acesta a declarat în genunchi în fața miliardarului că de vină este mâna Moscovei.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Borsetka-Parlamentul-Moldovei-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Borsetka-Parlamentul-Moldovei-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Deznădejde, disperare și nemulțumire maximă. Un cunoscut om de afaceri din Moldova a anunțat prin intermediul televiziunii Publika că a pierdut o borsetkă cu milioane de euro în Parlamentul de la Chișinău. Miliardarul care a dorit să-și păstreze anonimatul promite și o recompensă. ”Borsetka este din aur și are pe...

Comentează