Filat in rand sex shop copy

Cea mai cunoscută școală de sex oral din Republica Moldova ”Super Bloudjob Skul” a anunțat că angajează 10 bărbați pentru o meserie mai mult decât ciudată. Bărbații vor fi folosiți ca material didactic în timpul orelor, dar mai ales la examene. Cei zece vor fi aleși desigur pe măsură și vor sta la muncă doar cu ochii legați.

”Pentru noi contează discreția și nu vrem ca angajații să le recunoască pe studente. Ele sunt toate doamne respectate în societate, unele dintre ele își câștigă mâncarea prin Parlament, altele sunt jurnaliste, avem și câteva cântărețe renumite. Nu vrem să se afle că vin la noi pentru a căpăta experiență când societatea consideră că dânsele se pricep foarte bine la bloudjob”, a declarat directoarea școlii ”Super Bloudjob Skul”, Virgina Facmi.

Potrivit anunțului, candidații care au mărimi între 30 și 40 vor fi angajați în afara concursului. Salariul acestor bărbați angajați este, evident, pe măsuri, între 3000 și 4000 de euro. Din primele estimări, numărul celor care vor să se angajeze crește cu 100 pe oră. Până ați citit acest articol s-au mai înscris 10 bărbați în concurs. Pentru cei interesați, indicați mărimea voastră în comentarii și veți fi contactați pe facebook de un reprezentant al școlii ”Super Bloudjob Skul”.

Anunț de angajare. O școală de sex oral din Moldova recrutează bărbați pentru exerciții practice!http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Filat-in-rand-sex-shop-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Filat-in-rand-sex-shop-copy-300x300.jpgadminSocialangajare,Scoala sex oral,Vad Filat
Cea mai cunoscută școală de sex oral din Republica Moldova ”Super Bloudjob Skul” a anunțat că angajează 10 bărbați pentru o meserie mai mult decât ciudată. Bărbații vor fi folosiți ca material didactic în timpul orelor, dar mai ales la examene. Cei zece vor fi aleși desigur pe măsură...

Comentează