Vlad Plahotniuc Vlad Filat Scaun Electric copy

ANRE a transmis un comunicat prin care își exprimă regretul că turma de protestatari nu acceptă scumpirea curentului. Șefii instituției susțin scumpirea curentului și gazului, mai ales că ei pot plăti curentul și gazul.

”Noi avem salarii mari, ne permitem să plătim facturile. Nu înțeleg de ce trebuie să ne opunem scumpirii tarifelor? Dacă voi turma de protestatari, sunteți săraci și nu puteți plăti, mergeți în Italia o lună, două, faceți bani și veniți să plătiți. Ce vină am eu că sunteți proști, săraci și nu puteți plăti? Eu, de bine, de rău, câștig 10 mii de euro pe lună”, a declarat Sergay Șiobanu, președintele ANRE.

Potrivit legii pentru curentare, ANRE se descifrează corect: Avtoritetul Nemernicilor Ratați din Energie. De altfel, demersul președintelui Avtoritetului, Sergay Șiobanu este susținut și de deputați. Aceștia au anunțat că își permit să plătească tarife majorate, iar populația care ar trebui să găsească soluții, pentru că Guvernul nu mai are bani după furtul milardului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vlad-Plahotniuc-Vlad-Filat-Scaun-Electric-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vlad-Plahotniuc-Vlad-Filat-Scaun-Electric-copy-300x300.jpgadminFinanțe
ANRE a transmis un comunicat prin care își exprimă regretul că turma de protestatari nu acceptă scumpirea curentului. Șefii instituției susțin scumpirea curentului și gazului, mai ales că ei pot plăti curentul și gazul. ”Noi avem salarii mari, ne permitem să plătim facturile. Nu înțeleg de ce trebuie să ne...

Comentează