Veste întunecată pentru moldoveni. Noaptea trecută autoritățile au scumpit curentul. Măsura a fost aplicată în creierii nopții tocmai pentru a nu stârni valuri de nemulțumire printre populație și să nu permită apariția revoltelor din Armenia, recunosc alarmați responsabilii de la ANRE.

“Am scumpit lumina cu 10 lei pe Kilowat. Cum am făcut-o noaptea când toți dorm, sperăm că nimeni nu va ieși la protest. Moldovenii își vor da seama târziu că li s-a scumit curentul. O să realizeze abia când vor primi facturile acasă. Dar nu cred că este o problemă pentru moldoveni să plătească 200 de leli în plus la energia elecrică. Moldoveanul va schimba 100 de euro și va rezolva problema”, explică Valerian Mânzat, șeful ANRE.

Ca să le vină în întâmpinarea moldovenilor care nu-și mai permit luxul de a consuma curent electric, Guvernul le recomandă oamenilor să cumpere opaițe de la stat. A fost încheiat deja și un parteneriat direct cu Vlad Filat, cel mai mare producător de opaițe din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Plahotniuc-Usatii-Filat-Protest-curent-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Plahotniuc-Usatii-Filat-Protest-curent-copy.jpgadminSocial
Veste întunecată pentru moldoveni. Noaptea trecută autoritățile au scumpit curentul. Măsura a fost aplicată în creierii nopții tocmai pentru a nu stârni valuri de nemulțumire printre populație și să nu permită apariția revoltelor din Armenia, recunosc alarmați responsabilii de la ANRE. 'Am scumpit lumina cu 10 lei pe Kilowat. Cum...

Comentează