Anisoara Loghin Ghereta copy

Anișoara Loghin, logodnica lui Dorin Chirtoacă a povestit de curând că a avut un atac de panică și frică. Totul i se datorează însă primarului Bucureștiului, Sorin Oprescu. Tânăra vedetă povestește că a citit pe facebook un articol unde scria că a fost arestat primarul capitalei, iar polițiștii fac percheziții la domiciliul lui.

”Eu nu știam că e vorba de altă capitală, că e vorba de București. Așa că am țipat ca din gură de șarpe, m-a apucat tremuriciul. Nu mi-am dat seama că în articolul cu pricina se vorbește de Sorin Oprescu și nu de iubitul meu Dorinel. Când am mai văzut că scria că polițiștii fac percheziții în casă, mi s-a făcut frică, am crezut că ei mișună prin casă, iar eu nu-i văd”, a declarat extrem de emoționată tânăra vedetă.

Aceasta susține că l-a sunat imediat pe Dorin Chirtoacă, iar acesta a liniștit-o, spunându-i că ar fi vorba de al primar al capitalei. Ca să-i treacă sperietura, primarul Chișinăului i-a dat Anișoarei ghereta de pe Pușkin, din centrul capitalei. Aceasta se va numi mai nou Ghereta Anetta.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Anisoara-Loghin-Ghereta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Anisoara-Loghin-Ghereta-copy-300x300.jpgadminPolitic
Anișoara Loghin, logodnica lui Dorin Chirtoacă a povestit de curând că a avut un atac de panică și frică. Totul i se datorează însă primarului Bucureștiului, Sorin Oprescu. Tânăra vedetă povestește că a citit pe facebook un articol unde scria că a fost arestat primarul capitalei, iar polițiștii fac...

Comentează