Anisoara Loghin Carte copy

Vedeta Anișoara Loghin scoate pe piața propria carte care a fost scrisă după ce a reușit să-l cucerească pe primarul Dorin Chirtoacă. Tânăra susține că orice fată din Moldova poate reuși în 10 pași să cucerească un primar. Pentru asta trebuie să citească foarte atent cartea ei.

”În primul rând, fetelor, trebuie să aveți încredere în voi. De multe ori am auzit, nu o să poți, nu o să reușești, lasă-l, tu nu vezi câte fete sunt în PL? Iată că le-am închis gura tuturor invidioșilor și sunt la 100 metri de a fi soție de primar. Acum nu au ce să mai zică. În al doilea rând, încercați să ajungeți un pic de vedetă. Primarii, ca și orice politician, se dau în vânt după vedete. Eu vă recomand să vă axați pe Renato”, le-a transmis Anișoara Loghin fetelor care doresc să se căsătorească cu primari.

Renato Usatîi a anunțat deja că la următorul concert mai mare va cere și el în căsătorie o vedetă. Potrivit datelor statistice, în Moldova sunt 69 de primari burlaci.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Anisoara-Loghin-Carte-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Anisoara-Loghin-Carte-copy-300x300.jpgadminMonden
Vedeta Anișoara Loghin scoate pe piața propria carte care a fost scrisă după ce a reușit să-l cucerească pe primarul Dorin Chirtoacă. Tânăra susține că orice fată din Moldova poate reuși în 10 pași să cucerească un primar. Pentru asta trebuie să citească foarte atent cartea ei. ”În primul rând,...

Comentează