toly-druga-angelina-jolie-copy

Renumitul cântăreț cu șosete rupte, Toly Druga, a decis să-și încerce norocul cu Angelina Jolie. Toly i-a trimis o scrisoare în care o anunță că este dispus să o ceară în căsătorie. Pentru asta, Toly Druga este de acord să îi accepte pe cei 69 de copii ai Angelinei Joli.

”Mie mi-e milă de săraca fumeie. Iaca, i s-o dus bărbatul de acasă. Ce o să făcă, sărmănica? M-am oferit eu să mă mărit cum ea. Promit că nu o să-mi arunc șosetele cu borți, o să le port mândru la toate concertele mele, la care cu ocazia măritismului sper să mă duc”, a declarat Toly Druga.

Angelina Jolie a anunțat cu această ocazie că se va muta la Chișinău, la Toly Druga acasă. Mai mult, Jolie susține că vrea să se ascunde în Chișinău și de Brad Pitt. Furios, Brad promite să-i dea o mamă de ușiganie lui Toly Druga ca să nu mai prostească alte femei făcând striptiz cu ciorapii rupți.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Toly-Druga-Angelina-Jolie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Toly-Druga-Angelina-Jolie-copy-300x300.jpgadminMonden
Renumitul cântăreț cu șosete rupte, Toly Druga, a decis să-și încerce norocul cu Angelina Jolie. Toly i-a trimis o scrisoare în care o anunță că este dispus să o ceară în căsătorie. Pentru asta, Toly Druga este de acord să îi accepte pe cei 69 de copii ai Angelinei Joli. ”Mie...

Comentează