Zi de oroare și spaimă masivă în Germania. Presa nemțească a anunțat că a descoperit o înțelegere secretă între Maia Sandu și Angela Merkel. Din primele informații, Germania ar fi fost de acord să primească în Berlin 30 de mii de emigranți moldoveni.

“Suntem șocați de această decizie. Noi nu suntem obișnuiți cu emigranții moldoveni, am auzit că beau foarte mult vin, au chiar și o zi în care sărbătoresc vinul. În plus, ne este frică că ar putea fura, cică în țara lor s-a furat un miliard și nimeni nu l-a prins pe hoț. Vă dați seama, dacă vine hoțul acela printre cei 30 de mii de emigranți? O să ne fure toată Germania”, a declarat extrem de nemulțumit politicianul german, Saugen Kondom.

Igari Dandon a declarat că se opune acestei înțelegeri. Prezikul Moldovei nu vrea ca țara să se golească de cetățeni. “Dacă Merkel se deorgăiește și nu bea ceai, adică dacă o să ne fure moldovenii, eu o să aduc sirieni în Moldova, o să vedeți”, a spus cu spume la gură Igari Dandon.

Între timp, la partidul PAS s-a făcut o coadă de 100 de mii de moldoveni care vor să se declare emigranți în Berlin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Angela-Merkel-Maia-Sandu-Gura-Cainarului-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Angela-Merkel-Maia-Sandu-Gura-Cainarului-copy-300x300.jpgadminInternațional
Zi de oroare și spaimă masivă în Germania. Presa nemțească a anunțat că a descoperit o înțelegere secretă între Maia Sandu și Angela Merkel. Din primele informații, Germania ar fi fost de acord să primească în Berlin 30 de mii de emigranți moldoveni. “Suntem șocați de această decizie. Noi nu...

Comentează