Angela Merkel a ieșit câștigătoare în alegerile din Germania cu o strategie extraordinară. Cancelarul german a fost criticat că a lăsat sirienii să vină în Germania. Ca să le taie craca de sub picioare celor care o critică, Angela a căzut la pace cu Igari Dandon să preia o parte din sirienii din Germania.

”Am dus 30 de mii de sirieni lui Dandon la Sadova. Prezikul Moldovei a grohăit oleacă, s-a deorgăit, dar după asta a băut ceai și s-a liniștit. A acceptat sirienii, că i-am amintit ce a promis în campania electorală la televizor. Așa că Germania a scăpat de 30 de mii de sirieni, Dodon este fericit la Sadova, iar eu sunt din nou câștigătoare”, a declarat Angela Merkel după o consfătuire de urgență cu prezikul Moldovei, Igari Dandon.

Angela Merkel a anunțat că a stabilit cu Igari Dandon că în Moldova vor mai veni și multe alte valuri de sirieni. Până la sfârșitul anului, alți 30 de mii de Sirieni vor fi cazați la Sadova. După ce vor fi ocupate toate locurile de la Sadova, Dandon promite să umple și Transnistria de sirieni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Igor-Dodon-langa-presedinti-G20-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Igor-Dodon-langa-presedinti-G20-copy-300x300.jpgadminInternațional
Angela Merkel a ieșit câștigătoare în alegerile din Germania cu o strategie extraordinară. Cancelarul german a fost criticat că a lăsat sirienii să vină în Germania. Ca să le taie craca de sub picioare celor care o critică, Angela a căzut la pace cu Igari Dandon să preia o...

Comentează