Angela Gonta divort copy

Dezvăluiri incendiare. Angela Gonța susține că nu și-ar fi imaginat că Filat ar avea atâția bani. Aceasta a scris pe facebook că a citit de mai multe ori declarația de avere a politicianului unde scria negru pe alb că ea era mai bogată decât el.

”Sunt cu adevărat șocată. Nu-mi vine să cred. Credeam că eu întrețin familia asta. În declarația de avere era mi sărac decât mine. Practic, l-am luat de soț din milă. Nu mi-am închipuit niciodată că Șor a fost atât de darnic cu soțul meu. Mai ales că sclifosita aia de Jasmin se tot lăuda cu gențile ei de mii de euro. Iar noi nu ne puteam permite nici măcar un avion amărât. Vă dați seama, eu hrăneam familia, iar Filat ținea banii ascunși”, a scris Angela Gonța pe facebook.

Angela Gonța susține că a cerut o întrevedere la CNA cu Vlad Filat pentru a afla unde a pus milioanele pe care le-a primit de la Șor. Aceasta susține că dacă le găsește, își va cumpăra multe genți, ca să nu mai râdă lumea de ea.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Angela-Gonta-divort-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Angela-Gonta-divort-copy-300x300.jpgadminMonden
Dezvăluiri incendiare. Angela Gonța susține că nu și-ar fi imaginat că Filat ar avea atâția bani. Aceasta a scris pe facebook că a citit de mai multe ori declarația de avere a politicianului unde scria negru pe alb că ea era mai bogată decât el. ”Sunt cu adevărat șocată. Nu-mi...

Comentează