Angela Gonța și Vlad Filat au depus dosarul la Direcția Asistență Socială ca să obțină îndemnizația pentru persoane cu venituri mici. Soții Filat – Gonța se plâng că trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere economic și că au nevoie de ajutorul statului moldovenesc.

”Angela aduce banii în casă. O spun cu toata rușinea, vedeți și in declarația mea de avere. Ea câștigă o mie de euro, eu doar 500 de euro. Cum să trăim noi doi și un copil din banii aceștia?! Cum să ne mai permitem un concediu o dată, la două, la trei săptămâni prin țări exotice? Cum sa mai mergi zilnic cu mașina? Benzina se scumpește, motorina se scumpește, iar noi avem mai multe mașini! De mâncare nu mai zic. Am trecut la regim bio și vegan”, a declarat cu tristețe pentru redactorii moldovesti.info Vlad Filat.

Fosta prezentatoare, Angela Gonța, spune că banii nu contează, totusi ar avea nevoie de sprijin de la stat. ”Din păcate, exporturile de țigări merg foarte prost. De când Vlad nu mai este premier, financiar o ducem greu. Deși nu ne ajung bani de caviar, Vlad cumpără lăzi întregi de Macallan cu o vechime de 50 de ani ca să-și înece amarul”, a anunțat supărată Angela Gonța.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Angela-si-Filat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Angela-si-Filat-copy-150x150.jpgadminMonden
Angela Gonța și Vlad Filat au depus dosarul la Direcția Asistență Socială ca să obțină îndemnizația pentru persoane cu venituri mici. Soții Filat - Gonța se plâng că trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere economic și că au nevoie de ajutorul statului moldovenesc. ”Angela aduce banii în casă. O spun cu toata rușinea,...

Comentează