Angela Gonța susține că s-a pregătit temeinic și vrea să le împărtășească studentelor experiența sa: ”Am o lucrare de 1000 de pagini în care explic pas cu pas cum o jurnalistă simplă și pe care nu o bagă numeni in seamă devine bogată peste noapte. La început trebuie să muncești un pic, apoi afli care oligarh și pe unde se învârte, îi achipui locurile sensibile și, gata, ai scăpat de muncă, de microfon, îi pui pirostriile și te bucuri de viață. Apropo, am aflat că unele studente sunt virgine. Mare prostie!”

După primul curs viitoarele ziariste s-au arătat însă extrem de nemulțumite de structurarea lucării elaborate de profesorul Angela Gonța.

”Pe cine mai interesează pe ce parte a cameramanului trebuie să stea reporterul la un interviu. Noi vrem să știm pe ce parte îi place oligarhului să stăm”, spune supărată una dintre studente și viitoare jurnalistă.

Cu toate acestea, a fost bătaie pe locurile din sala unde Angela Gonța ține cursuri ”Cum să te măriți cu un oligarh”. Din cauza numărului prea mare de studente care își doresc să afle secretele meseriei împărtășite de fosta jurnalistă, administrația USM a decis să organizece lecțiile în cea mai mare sală din instituție. ”Doamna Filat va primi și titlul de Doctor Honoris Cauza în jurnalism cu mențiunea specialistă în cucerirea oligarhului”, a declarat pentru moldovesti.info rectorul USM, Gheorghe Ciocanu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Angela-Gonta-profesoara-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Angela-Gonta-profesoara-copy-150x150.jpgadminMonden
Angela Gonța susține că s-a pregătit temeinic și vrea să le împărtășească studentelor experiența sa: ”Am o lucrare de 1000 de pagini în care explic pas cu pas cum o jurnalistă simplă și pe care nu o bagă numeni in seamă devine bogată peste noapte. La început trebuie să...

Comentează