Veaceslav Ionita in lacrimi copy

Scandal uriaș pe facebook. Angela Gonța l-a certat pe Veaceslav Ioniță, iar acesta a plâns în hohote. Motivul cerții îl reprezintă o programare la manichiură, pe care Angela Gonța susține că a pierdut-o din cauza fostului subaltern al soțului său.

”Am sunat să mă duc să-mi fac manichiura cu cristale Ceaikovksi și mi-a zis manichiurista că este ocupată cu un client care stă de 3 ore la manichiură. Am fost curioasă să știu cine este femeia care are atât de multă grijă de sine. Am rămas șocată că Slava, șestiorka lui Filea al meu, îmi ține manichiurista ocupată. Așa că m-am răstit oleacă la el. Slavic a crezut că vreau să-l bat și a început să bocească ca o muiere”, a declarat Angela Gonța pentru redactorii moldovesti.info.

Plin de lacrimi, Veaceslav Ioniță susține că s-a plâns deja noului său șef Vlad Plahotniuc, care a promis că va lua măsuri și împotria Angelei Gonța. Totuși, Veaceslav Ioniță este extrem de înfricoșat și plânge încontinuu. Soția acestuia, ca deobicei, a plecat în vacanță fără el.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Veaceslav-Ionita-in-lacrimi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Veaceslav-Ionita-in-lacrimi-copy-300x300.jpgadminMonden
Scandal uriaș pe facebook. Angela Gonța l-a certat pe Veaceslav Ioniță, iar acesta a plâns în hohote. Motivul cerții îl reprezintă o programare la manichiură, pe care Angela Gonța susține că a pierdut-o din cauza fostului subaltern al soțului său. ”Am sunat să mă duc să-mi fac manichiura cu cristale...

Comentează