Renumita vedetă și spărgătoare de cupluri se lansează ca scriitoare. Angela Gonța își prezintă weekend-ul acesta la Chișinău prima sa carte. Aceasta se numește sugestiv: ”Cum te măriți cu un milionar?” Nu este un roman de dragoste, susține scriitoarea, ci unul de inițiere într-un business profitabil. Căsătoria cu bărbații bogați.

Moldova este plină de oligarhi. Trebuie să fii proastă ca să muncești de dimineață până seara lângă un bărbat cinstit. Cel mai simplu este să pui ochii pe unul cu bani și să-l căsătorești cu tine. Faptul că este însurat, are copii este un detaliu nesemnificativ. Cum îl manipulezi să te ceară de nevastă? Asta aflați dacă veți citi cartea”, a declarat renumita vampă pentru redactorii moldovesti.info.

La lansarea cărții autobiografice va fi prezent și soțul Angelei, oligarhul Vlad Gonța, numit în presa de la Chișinău, regele tutunului. Editura ”Trei Brașoave” a anunțat că au fost rezervate deja 1000 de exemplare de către ASEM. Potrivit rectorului, la cererea studentelor, Academia de Studii Economice a introdus un curs special inspirat din manualul Angelei Gonța. Cursul se numește: ”Cuantificarea valutară a unei căsătorii profitabile cu un oligarh moldovean”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Angela-Gonta-Carte-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Angela-Gonta-Carte-copy-150x150.jpgadminFinanțe
Renumita vedetă și spărgătoare de cupluri se lansează ca scriitoare. Angela Gonța își prezintă weekend-ul acesta la Chișinău prima sa carte. Aceasta se numește sugestiv: ”Cum te măriți cu un milionar?” Nu este un roman de dragoste, susține scriitoarea, ci unul de inițiere într-un business profitabil. Căsătoria cu bărbații bogați. ”Moldova...

Comentează