Vlad Filat a ajuns să fie sub papucul ultimei sale soții, explică Angela Gonța. Aceasta susține că noua soție al fostului ei soț a ajuns să-i controleze toată viața și nu-l lasă să facă niciun pas fără ea. Deși ar fi trebuit să voteze împreună la alegerile locale, tânăra soție a lui Vlad Filat a refuzat categoric să-l lase cu Angela Gonța.

”Îmi pare rău că nu o poate pune la punct. Am încercat să o convingem că nu trebuie să-i stricăm reputația de familist și că trebuie să se afișeze cu mine la alegeri. Nu a înțeles. Și Sanda a încercat să-i explice, nimic. Ce vrei de la o pițipoancă de 18 ani? Atâta minte are”, a declarat dezamăgită Angela Gonța.

Noua soție a lui Vlad Filat este prezentatoarea de știri de la Noroc TV. Aceasta încă nu a semnat niciun contract prenupțial, ca precedentele soții, așa ca este extrem de geloasă și perspicace.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Sanda-Filat-si-Angela-Gonta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Sanda-Filat-si-Angela-Gonta-copy-150x150.jpgadminMonden
Vlad Filat a ajuns să fie sub papucul ultimei sale soții, explică Angela Gonța. Aceasta susține că noua soție al fostului ei soț a ajuns să-i controleze toată viața și nu-l lasă să facă niciun pas fără ea. Deși ar fi trebuit să voteze împreună la alegerile locale, tânăra...

Comentează