Angela Gonta Rutiera copy

Zile negre pentru cunoscuta jurnalistă, Angela Gonța. Aceasta a fost văzută zilele trecute mergând cu rutiera prin Chișinău. Asta după ce procurorii de la CNA i-au luat toate mașinile lui Filat. Ca să-i aducă o posâlkă lui Filat, jurnalista a fost nevoită să meargă cu rutiera 115, iar apoi să schimbe rutiera 110.

”Niște nenorociți, procurorii iștea de la CNA. Eu, femeie, m-am târâit cu posâlka. De la mine, de la palat, pe jos, cu geantă mare. A fost greu. Când i-am zis șoferului rutierei să oprească la CNA, s-a uitat la mine ciudat. Vă dați seama, la CNA nu oprește nicio rutieră. Când colo, hop, eu. Acolo vine toată lumea bună din Chișinău. Mi-am stricat imidju. Iaca, a fost și avocatul Mânzat în Mercedes. Și eu am coborât din Mercedes, numai că din Sprint”, a comentat Angela Gonța.

Potrivit jurnalistei, aceasta a mers la Filat să-i ducă niște chiloți. Chiloții i-a primit chiar de la Ilan Shor, prietenul soțului ei. În plus, jurnalista i-a adus și niște țigări de contrabandă pentru Filat. Ca să le împartă pe la zăci, prin închisoare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Angela-Gonta-Rutiera-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Angela-Gonta-Rutiera-copy-300x300.jpgadminMonden
Zile negre pentru cunoscuta jurnalistă, Angela Gonța. Aceasta a fost văzută zilele trecute mergând cu rutiera prin Chișinău. Asta după ce procurorii de la CNA i-au luat toate mașinile lui Filat. Ca să-i aducă o posâlkă lui Filat, jurnalista a fost nevoită să meargă cu rutiera 115, iar apoi...

Comentează