PLDM a recunoscut că bârfele care au circulat în Chișinău în ultima perioadă sunt adevărate. Solicitat de redactorii moldovesti.info, Vlad Filat, președintele partidului a anunțat că soția sa va candida pentru primăria capitalei Republicii Moldova.

”Am discutat în familie aseară. Desigur, Angela demult voia să îi înaintăm candidatura. Eu nu prea, pentru că știu cum este în politică și aveam nevoie de femeie acasă, nu de încă un politician. Un politician nu face mâncare, nu spală, nu are grijă de copil și bărbat. Dar la presiunile ei am cedat. Recunosc, mai greu, pentru că nu vreau să ajung ca Chiril Gaburici care și-a numit toate rudele în Guvern”, a declarat Vlad Filat.

Angela Gonța, candidatul PLDM la funcția de primar al capitalei, spune că are mai multe idei pentru Chișinău. ”În primul rând vreau să fie cât mai multe magazine de shopping în centrul orașului. Să aducem Dolce and Gabbana, Stefanel, Gucci. Mă gândesc la oamenii care au bani. Mi-e milă de ei. Trebuie să meargă tocmai până la Milano sau Paris să-și cumpere ceva haine mai acătării”, a declarat Angela Gonța în conferința de presă cu ocazia lansării candidaturii sale.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Angela-Gonta-Primar.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Angela-Gonta-Primar-150x150.jpgadminPolitic
PLDM a recunoscut că bârfele care au circulat în Chișinău în ultima perioadă sunt adevărate. Solicitat de redactorii moldovesti.info, Vlad Filat, președintele partidului a anunțat că soția sa va candida pentru primăria capitalei Republicii Moldova. ”Am discutat în familie aseară. Desigur, Angela demult voia să îi înaintăm candidatura. Eu nu prea,...

Comentează