Angela Gonta furca bani copy

Schimbare de situație în cazul miliardului. Potrivit CNA în această dimineață Angela Gonța a întors miliardul. Din primele informații miliardul a fost întors cu furca, deși multe bancnote riscau să strice astfel. Operațiunea de întoarcere a miliardului a durat o oră și ceva pentru că, nu-i așa, sunt foarte mulți bani.

”Din primele informații, Angela Gonța a intrat cu furca în seif și a început să întoarcă miliardul… de pe o parte pe alta să nu mucegăiască. Motivul, pentru că banii stau fără oxigen, riscă să se strice, să se împută, să se bâhlească. Deși se crede că banii nu au miros, în palatul lui Filat aceștia au început să pută îngrozitor. Ca să nu-i arunce cu totul, Angela Gonța a făcut ceea ce, de regulă, făcea soțul ei în fiecare seară, întorcea miliardul”, a declarat procurorul cazului ”Furtul secolului”, generalul cu trei stele de la CNA, Ioan Poalălungă.

Din informațiile transmise de procurori pe surse jurnaliștilor și bloggerilor, furca cu care a întors Angela Gonța miliardul este cu cristale swarovski și a fost sfințită chiar de mitropolitul Vladimir. Asta înseamnă că banii nu se vor strica așa repede și nu vor puți prea tare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Angela-Gonta-furca-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Angela-Gonta-furca-bani-copy-300x300.jpgadminMonden
Schimbare de situație în cazul miliardului. Potrivit CNA în această dimineață Angela Gonța a întors miliardul. Din primele informații miliardul a fost întors cu furca, deși multe bancnote riscau să strice astfel. Operațiunea de întoarcere a miliardului a durat o oră și ceva pentru că, nu-i așa, sunt foarte...

Comentează