Angela Gonta fier de calcat camasa copy

Angela Gonța este extrem de supărată pe Olea. Fosta jurnalistă a comentat pe facebook filmulețul în care apare soțul ei și susține că tânăra jurnalistă, concurenta sa, habar nu are cum se strânge o cămașă. Potrivit Angelei, cămașa a fost pusă greșit pe scaun și din cauza asta s-a boțit rău.

”Eu mi-am dat seama când a venit acasă. L-am întrebat cine ți-a boțit cămașa asta? Mi-am închipuit eu că e ceva rău la mijloc, că nu poate veni un bărbat cu o cămașă așa boțită. Sigur i-a boțit-o o femeie. Când am văzut filmulețul, m-am supărat tare. Olea, i-ai boțit cămașa! Tu nu ești în stare să pui o cămașă pe scaun”, a scris extrem de supărată pe facebook Angela Gonța.

În replică, Olea i-a răspuns Angelei că cămașa nu era călcată bine încă de acasă, iar în cele 75 de minute cât a stat pe scaun s-a mai îndreptat oleacă. ”Noroc că am avut întâlnirea de lucru cu Filat, altfel umbla toată ziua cu cămașa boțită”, i-a răspuns Olea Angelei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Angela-Gonta-fier-de-calcat-camasa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Angela-Gonta-fier-de-calcat-camasa-copy-300x300.jpgadminMonden
Angela Gonța este extrem de supărată pe Olea. Fosta jurnalistă a comentat pe facebook filmulețul în care apare soțul ei și susține că tânăra jurnalistă, concurenta sa, habar nu are cum se strânge o cămașă. Potrivit Angelei, cămașa a fost pusă greșit pe scaun și din cauza asta s-a...

Comentează