Vama-Moldova-copy-300x210

Podul de Flori dintre România și Moldova s-a transformat în podul de bătaie. Sătui să aștepte în soare de 10 zile, nemâncați, nebăuți și nerași, mai mulți moldoveni au sărit la bătaie la angajații vămii Leușeni-Albița. Vameșii au fost bătuți în cap cu ce au avut moldovenii sub mână, butlejti de vin Gura Căinarului, cartușe de țigări, chiar și cu cutii de caviar negru.

”Am stat cât am stat la coadă, dar nu mai știam ce să fac. Nu știam cum să trec. Așa că le-am zis la pațani, ia hai, uăi, să vedem de ce durează atât de mult? Când am intrat la ei în birou, în loc să ne facă actele, un vameș se juca în Tanki. Un altul număra miile de euro. Voi nu v-ați enerva? Așa că i-am bătut”, a declarat Leonea Iaibu, turist moldovean.

Sute de mii de moldoveni s-au pus la coadă să-i bată pe vameși. Ca să nu fie bătuți chiar de toți moldovenii, vameșii le-au dat celor 10 mii de moldoveni care așteptau venitul obținut în ziua respectivă, adică 500 de mii de euro.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Vama-Moldova-copy-300x210.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Vama-Moldova-copy-300x210-300x210.jpgadminInternațional
Podul de Flori dintre România și Moldova s-a transformat în podul de bătaie. Sătui să aștepte în soare de 10 zile, nemâncați, nebăuți și nerași, mai mulți moldoveni au sărit la bătaie la angajații vămii Leușeni-Albița. Vameșii au fost bătuți în cap cu ce au avut moldovenii sub mână,...

Comentează