Abia instalat în ministerul Economiei, că Chiril Gaburici le-a întors nasurile tuturor celor care muncesc aici. De vină, se pare, este chiar obiceiul extrem de infantil al ministrului fără diplomă de grădiniță. Gaburici vine la muncă cu olița pentru a face căcuță.

”Noi ne-am speriat când am văzut că un bărbat în toată firea, în timpul ședinței, scoate olița de sub birou și spune că se duce să facă căcuța. Dar nu s-a dus la toaletă, s-a așezat într-un colț și a făcut acolo. Desigur, ne-am ridicat și am fugit care încotro, puțea îngrozitor”, spune Leonea Iaibu, un angajat al ministerului Economiei care a dorit să-și păstreze anonimatul ca să nu-l știe nimeni.

Chiril Gaburici spun că nu vede nimic extraordinar în faptul că vine cu olița la muncă. Ministrul și-a explicat destul de convingător comportamentul: ”ca un om care nu are niciun fel de diplomă de studii este greu să mă orientez în viață. Eu de asta nu am diplomă de grădiniță, pentru că nu am învățat cum se face căcuța!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Gaburici-Toaleta-Plahotniuc.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Gaburici-Toaleta-Plahotniuc-300x300.jpgadminPolitic
Abia instalat în ministerul Economiei, că Chiril Gaburici le-a întors nasurile tuturor celor care muncesc aici. De vină, se pare, este chiar obiceiul extrem de infantil al ministrului fără diplomă de grădiniță. Gaburici vine la muncă cu olița pentru a face căcuță. ”Noi ne-am speriat când am văzut că un...

Comentează