Fabric de textile copy

Inovație care va crește productivitatea angajatelor unei fabrici de textile din Chișinău. Femeile de aici poartă în timpul serviciului pampers pentru adulți. Așa că nu mai au voie să meargă la toaletă și sunt obligate să muncească fără pauze.

”Eu le-am rugat să poarte pampers și ele au acceptat. Le-am pus în față chiar și un contract unde scria negru pe alb: ori pampers, ori demisia… Acum lucrează încontinuu și din primele estimări îmi va crește profitul cu 30 la sută. Am și niște contracte cu firme foarte cunoscute din Italia. Îmi plac foarte mult femeile din Moldova, lucrează ca niște roboți, pe puțini bani și acceptă orice invovație”, spune Cazzo Culo, investitor italian în Moldova.

Investitorul italian a declarat deja că își va maximiza investiția pentru că la sfârșitul lunii, prețul pampersului va fi scăzut din salariile angajatelor. Așa că acestea trebuie să aibă grijă, să nu le ude. Inspectoratul de Stat al Muncii l-a propus spre decorație pe italian, iar președintele Nicolae Timofti urmează să-i dea o medalie pentru inovație și pentru că a creat locuri de muncă.

Angajatele unei fabrici textile din Chișinău vor purta pampers ca să nu meargă la toaletă și să-și crească productivitateahttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Fabric-de-textile-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Fabric-de-textile-copy-300x300.jpgadminFinanțeangajate,Fabrica de textile,italian,pampers,sclavie moldovenească
Inovație care va crește productivitatea angajatelor unei fabrici de textile din Chișinău. Femeile de aici poartă în timpul serviciului pampers pentru adulți. Așa că nu mai au voie să meargă la toaletă și sunt obligate să muncească fără pauze. ”Eu le-am rugat să poarte pampers și ele au acceptat. Le-am...

Comentează