Site-urile tabloide din Moldova sunt certate la cuțite cu cele din Rusia. Asta după ce au preluat pâna și virgulele puse greșit de ziariștii ruși în articolele despre regretata cântăreață Janna Friski. Potrivit Asociației Presei Independente de la Kremlin, angajatele site-urilor de bârfe din Moldova au întrecut măsură la furat articole despre Janna Friske.

“Cel mai tare însă ne supără faptul că furăcioasele din Chișinău nu știu limba rusă. Au preluat cu copy paste fără să traducă bine despre ce este vorba în articole. Au trecut totul prin google translate. Rușine! Învățați rusă, leneșelor”, spune președintele Asociației Presei Independente de la Kremlin, Ivan Kalașnicov.

ONG-urile pentru libertatea presei din Moldova au sărit în ajutorul site-urilor tabloide din Chișinău.

“Îi poți acuza pe ai noștri că nu știu să scrie, îi poți acuza că nu știu limba română, dar nu-ți poți permite să spui despre angajații site-urilor de bârfe de la Chișinău că nu știu limba rusă”, spune Kiril Haroș, directul ONG-ului pentru apărarea presei libere.

Ca să nu fie acuzate că fură articole din presa rusă și le traduc greșit, site-urile tabloide din Chișinău au decis să fure numai poze și imagini video despre Janna Friski.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Fata-urata-calculator-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Fata-urata-calculator-copy-150x150.jpgadminInternațional
Site-urile tabloide din Moldova sunt certate la cuțite cu cele din Rusia. Asta după ce au preluat pâna și virgulele puse greșit de ziariștii ruși în articolele despre regretata cântăreață Janna Friski. Potrivit Asociației Presei Independente de la Kremlin, angajatele site-urilor de bârfe din Moldova au întrecut măsură la furat articole despre...

Comentează