castelul-mimi-pipi-andrian-candu-copy

Situație neplăcută pentru președintele Parlamentului, Andrianan Candu. Acesta a fost la deschiderea Castelului Pipi, dar a avut parte de o primire extrem de neplăcută din partea cetățenilor. Folosindu-se de bodyguarzi, Andrianan Candu s-a băgat în față la toaletă, moment în care moldovenii nu au mai răbdat și au aruncat în el cu dopuri de la sticlele de vin băute în castelul Pipi.

”Noi am răbdat să ne fure miliardul. Apoi am răbdat să ne alunge din țară. Dar să se bage în față la pipi, niciodată. Nu se face așa ceva. Săream de pe un picior pe altul, abia mă țineam să nu mă fac de rușine și când să intru în toaletă, vine Andrii și se bagă în față. Nu am răbdat și am aruncat în el cu dopul de la sticlă. Dădusem 500 de euro ca să vin la deschiderea castelului Pipi și 200 de lei ca să merg la toaletă, nu rabd să se bage în față unu ca Candu”, a declarat extrem de supărat cetățeanul turmentat, Leonea Iaibu.

Din fericire, Constantin Țuțu a avut o umbrelă și l-a acoperit pe președintele Parlamentului. Astfel că acesta a scăpat cu un singur cucui de ploaia de dopuri care a căzut asupra sa. Andrianan Candu a mulțumit Domnului că nu era alături de el și Marian Pulu, altfel ar fi luat cu siguranță bătaie.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Castelul-Mimi-Pipi-Andrian-Candu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Castelul-Mimi-Pipi-Andrian-Candu-copy-300x300.jpgadminMonden
Situație neplăcută pentru președintele Parlamentului, Andrianan Candu. Acesta a fost la deschiderea Castelului Pipi, dar a avut parte de o primire extrem de neplăcută din partea cetățenilor. Folosindu-se de bodyguarzi, Andrianan Candu s-a băgat în față la toaletă, moment în care moldovenii nu au mai răbdat și au aruncat...

Comentează