Igari Gandon nu mai este prezikul Moldovei. Ura. În această dimineață Andrian Candu a preluat acest mandat și este noul prezik al Moldovei. Din păcate, o dată cu această funcție vin și unele mai puțin plăcute. De exemplu, Andrian Candu este obligat să-și schimbe numele. De azi înainte se va numi Andrian Candon.

Cum se pologhează, pe fața noului prezik au crescut un rât și niște urechi uriașe de porc. Andrian Candon trebuie să le poarte ca simbol al puterii porcești pe care o are Gandon în Moldova. Desigur, această stare va fi o stare temporară pentru noul prezik, până când Partidul Democrat își va face mendrele, iar Gandon va reveni în funcție.

Cu acestă ocazie, producătorul național de prezervative rupte Curex a scos o producție omagială cu fața noului prezik al Moldovei. Prezervativele vor fi împărțite printre moldoveni ca să nu fie tufuți de statul moldovenesc fără protecție. Moldovenii au declarat deja pentru Publika WC că sunt încântâți că au un nou prezik, că plătesc miliardul furat și că o duc mai bine de când e Plaha coordonatorul țării.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Andrian-Candu-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Andrian-Candu-porc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igari Gandon nu mai este prezikul Moldovei. Ura. În această dimineață Andrian Candu a preluat acest mandat și este noul prezik al Moldovei. Din păcate, o dată cu această funcție vin și unele mai puțin plăcute. De exemplu, Andrian Candu este obligat să-și schimbe numele. De azi înainte se...

Comentează