Andrei Usatîi, fostul ministru al Sănătății, acuzat că a furat milioane de euro din medicamentele pentru moldoveni a scăpat în sfârșit de orice învinuire. Tatăl lui Renato Usatîi a fost grațiat în această dimineață de președintele Nicolae Timofti pentru meritele deosebite pe care le-a avut în dezvoltarea medicinei și sistemului sanitar moldovenesc.

”Când am auzit că l-a apucat inima și că îi este rău am semnat imediat actul de grațiere. Știți ceva, oricum este nevinovat și urma să fie lăsat liber în maximum 2 săptămâni. De ce să-l chinuiască numai pentru că moldovenii vor să vadă corupți la pușcărie. Aici nu e România, dacă vor spectacol să se uite la filme cu Van Damme, eu nu las un prieten la ananghie, mai ales că are merite deosebite față de țară. De asta i-am și dat medalia de onoare”, a declarat, indignat, președintele Nicolae Timofti într-o conferință de presă.

Aflat la Moscova, fiul lui Andrei Usatîi, Renato Usatîi i-a mulțumit lui Nicolae Timofti pe Facebook. Vlad Filat, Vlad Plahotniuc și Vladimir Voronin au emis un comunicat de presă în care au cerut să se termine circul cu CNA: ”Cerem încetarea oricăror tentative de denigrare a oamenilor bogați și cu merite pentru banii pe care îi au. Cum să-i trimitem în acel loc grotesc, sărăcăcios, unde poți fi abuzat sexual. Solicităm desființarea CNA-ului, care oricum este plătit degeaba!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Usatii-Timofti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Usatii-Timofti-copy-150x150.jpgadminPolitic
Andrei Usatîi, fostul ministru al Sănătății, acuzat că a furat milioane de euro din medicamentele pentru moldoveni a scăpat în sfârșit de orice învinuire. Tatăl lui Renato Usatîi a fost grațiat în această dimineață de președintele Nicolae Timofti pentru meritele deosebite pe care le-a avut în dezvoltarea medicinei și...

Comentează