viorel-cibotaru-copy

În sfârșit a venit și ziua cea mare, iar Andrei Năstase și Maia Sandu au decis să anunțe candidatul unic la alegerile prezidențiale din Moldova. După 100 de sondaje, după zeci de analize politice, economice, chiar și după ce au mers la baba Tanga pentru previziuni astrale, cei doi nu se puteau decide. Erau la egalitate perfectă de puncte.

Cei doi au discutat, au discutat, dar când au văzut că nu reușesc să ajungă la o înțelegere, au decis că niciunul, nici altul nu va putea fi candidatul unic. Și atunci au ales ca această candidatură să nu fie atribuită nici Maiei Sandu, nici lui Andrei Năstase.

Calea de mijloc a fost numirea lui Viorel Cibotaru candidat unic din partea Maiei Sandu și din partea lui Andrei Năstase. Pentru că seamănă foarte mult cu Urecheanu, Viorel Cibotaru a promis că va mânca și mai mult decât fostul său coleg. Vlad Plahotniuc este în delir de fericire. Abia aşteaptă alegerile. Toate îi merg conform planului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Viorel-Cibotaru-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Viorel-Cibotaru-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit a venit și ziua cea mare, iar Andrei Năstase și Maia Sandu au decis să anunțe candidatul unic la alegerile prezidențiale din Moldova. După 100 de sondaje, după zeci de analize politice, economice, chiar și după ce au mers la baba Tanga pentru previziuni astrale, cei doi...

Comentează