andrei-nastase-facebook-copy

Inevitabilul s-a întâmplat. Candidatul DA la alegeri, Andrei Năstase, a fost retras în sfârșit din cursa erectorală. Deși toată lumea știa că acest lucru se va întâmpla, Compania Erectorală a lui Cecan a întârziat nepermis de mult abuzul. Până la urmă, lucrurile au intrat în făgașul normal al campaniei erectorale, iar Andrei Năstase a fost eliminat.

”Ne cerem scuze că ați așteptat atât de mult, dar a fost ziua jinului. Pe urmă a fost Gala Bătăii lui Țuțu. Apoi nu ne-am înțeles la preț. Și tot așa până când am întârziat. Dar acest lucru nu se va repeta. Desigur că totul trebuie să meargă după un scenariu aprobat de către Coordonator. Apropo, Andrei Năstase a încălcat foarte multe legi, una dintre ele, l-a criticat pe coordonatorul Moldovei”, a declarat Cecan, reprezentantul Compania Erectorală a lui Cecan, pe scurt CEC.

Dar nu este singura încălcare. Andrei Năstase este acuzat că a organizat proteste în centrul Chișinăului. Dar cel mai important, candidatul DA este acuzat de relații de rudenie cu cântărețul Gheorghe Țopa. Procuororii Centrului Național Alcorupției au promis deja că îl vor aresta pe Andrei Năstase pentru toate aceste ilegalități, dar și pentru multe altele pe care Publika le va face publice în zilele următoare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Andrei-Nastase-Facebook-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Andrei-Nastase-Facebook-copy-300x300.jpgadminPolitic
Inevitabilul s-a întâmplat. Candidatul DA la alegeri, Andrei Năstase, a fost retras în sfârșit din cursa erectorală. Deși toată lumea știa că acest lucru se va întâmpla, Compania Erectorală a lui Cecan a întârziat nepermis de mult abuzul. Până la urmă, lucrurile au intrat în făgașul normal al campaniei...

Comentează