andrei-donica-copy

Andrei Donică le-a explicat polițiștilor ce fel de lapte a folosit pentru stropirea ministrului finanțelor. Acesta susține că timp de o lună a tot adunat laptic de la un buhăieș pe care îl ținea ascuns după Guvern. A păstrat laptele pentru o asemenea acțiune de amploare. Așa că atunci când pe lângă el a trecut ministrul care a aruncat în cârca moldovenilor o datorie de un miliard și-a dus planul până la capăt.

După o faptă ca asta, milioane de moldoveni din toată lumea l-au declarat pe Andrei Donică erou național. Proteste de amploare se anunță în fața MAI, iar oamenii îl susțin pe Donică. Unicul reproș este că a luat lapte de la buhăieș și nu i-a folosit balega. Într-un sondaj făcut de celebra casă ”Sondajul”, Donică este ales ca fiind cel mai curajos protestatar de pe vremea lui Vlad Țepeș.

Și nu doar moldovenii au decis că Andrei Donică este erou național. Chiar și ucrainenii l-au ales pe Donică omul anului. Haholii susțin că lor nu le-a dat în cap să stropească miniștrii cu lapte de buhai. Ei s-au limitat la a arunca minitrii la gunoi.

Pentru a fi erou până la capăt, Andrei Donică a anunțat deja că va evada din închisoare, va merge în pădure și se va ocupa de haiducie. Va prinde oligarhi, îi va stropi cu lapte de buhai și le va lua banii ca să-i împartă săracilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Andrei-Donica-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Andrei-Donica-copy-300x300.jpgadminSocial
Andrei Donică le-a explicat polițiștilor ce fel de lapte a folosit pentru stropirea ministrului finanțelor. Acesta susține că timp de o lună a tot adunat laptic de la un buhăieș pe care îl ținea ascuns după Guvern. A păstrat laptele pentru o asemenea acțiune de amploare. Așa că atunci...

Comentează