Moment neplăcut al vizitei celei mai cunoscute prezentatoare de știri din România. Andreea Esca a fost huiduită de câțiva zeci de ruși, care participau la un miting de protest cu ocazia zilei de 9 mai. Prezentatoarea se plimba pe bulevardul Ștefan cel Mare, când mai mulți tineri cu Gheorghevskaia Lenta în piept au recunoscut-o și au înconjurat-o. Aceștia au început să strige: ”Daloi fașistam!”, ”Idi nahui v Buharest!”, ”Afară, afară, fașîștii din țară”.

”Nu am înțeles ce vor tinerii aceea, beți, de la mine. Eu mă plimbam cu prietenii prin Chișinău când am văzut că s-au apropiat de mine și au început să țipe. Am crezut că vor autografe. Avea o panglică în mână pe care o flutura în fața mea așa că i-am semnat-o cu un pix, când a început să zbiere și mai tare”, le-a declarat Andreea Esca polițiștilor din Chișinău.

Tinerii din partidului lui Dodon susțin însă că Andreea Esca s-a uitat urât la ei și au decis să îi explice că în Moldova rușii conduc țara, nu românii. ”Ne-am apropiat de ea și am început să-i abiasniuim care-i poleana. Că nu are krâșă pe la Chișinău și că ar trebui să nu mai fie așa de borzaia. Când colo, ne-a luat Gheorghevskaia Lenta din mână și ne-a păcikuit-o”, le-au declarat tinerii polițiștilor.

Pentru tulburarea liniștii publice și a tinerilor ruși, Andreea Esca a fost amendată cu numai 1000 de lei de către polițiști.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Andreea-Esca-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Andreea-Esca-copy-150x150.jpgadminMonden
Moment neplăcut al vizitei celei mai cunoscute prezentatoare de știri din România. Andreea Esca a fost huiduită de câțiva zeci de ruși, care participau la un miting de protest cu ocazia zilei de 9 mai. Prezentatoarea se plimba pe bulevardul Ștefan cel Mare, când mai mulți tineri cu Gheorghevskaia...

Comentează