Victor Gurau Publika doarme copy

După câțiva ani de emisie neîntreruptă, emisiunile Publika TV au fost întrerupte aseară de… un sforăit puternic. Chiar în omisiune directă a adormit cel mai mare analist nerecunoscut din Republica Moldova – Victor Gurău. Din cauza sforăitului său s-a cutremurat camera din studio, astfel că mulți au crezut inițial că se produsese un cutremur. Din fericire, nu, era doar Victor Gurău, analistul, care a adormit.

”Nu vă supărați, dar după 24 de ore de dat cu părerea despre orice, de la războiul din Turcia, până la roșiile din Cimișlia, am obosit tare mult. Nici eu nu mai știu ce vorbeam. Turuiam ca prin vis despre tot ce-mi venea pe limbă, dar în mintea mea visam deja că sunt în hotelul Nobil și pupam fundul șefului. Cred că la un moment dat nu am mai rezistat și am ațipit oleacă în direct. Nu-mi explic de ce am sforăit, că nu am dormit decât o jumătate de oră pe masă”, a declarat rușinat cel mai mare analist al tuturor lucrurilor care se întâmplă în Moldova și în lume.

Angajații de la Publika s-au plâns deja lui Vlad Plahotniuc că Victor Gurău nu se lasă ușor dus din emisie, iar atunci când a dormit nimeni nu a putut să-l ridice de la masă pentru că este prea gras. Ca să nu se repete astfel de incidente, Vlad Plahotniuc a anunțat că toți analiștii săi vor face cu rândul ca să nu obosească prea mult și să nu adoarmă în emisie directă. Din fericire, incidentul cu Victor Gurău a trecut neobservat. Comentariile sale adorm pe toată lumea, așa că telespectatorii nu au văzut ce s-a întâmplat cu adevărat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Victor-Gurau-Publika-doarme-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Victor-Gurau-Publika-doarme-copy-300x300.jpgadminMonden
După câțiva ani de emisie neîntreruptă, emisiunile Publika TV au fost întrerupte aseară de... un sforăit puternic. Chiar în omisiune directă a adormit cel mai mare analist nerecunoscut din Republica Moldova - Victor Gurău. Din cauza sforăitului său s-a cutremurat camera din studio, astfel că mulți au crezut inițial...

Comentează