Victor Gurau Publika Limba mare copy

Anal-iștii Publika TV au fost astăzi cei mai fericiți că sărbătoresc Ziua Limbii. Aceștia susțin că pentru ei în fiecare zi este Ziua Limbii și că sunt bucuroși să lingă. Și nu doar anal-iștii sunt fericiți. Mulți bloggeri s-au felicitat astăzi cu ocazia limbii. Din păcate, slujba lor este periculoasă și grea. De la atâta lins, li s-a lungit limba.

”Limba îmi atârnă până la asfalt, atât de lungă este. Uneori mă împiedic în ea. Era să-mi rup gâtul zilele trecute. Altfel, în permanență strâng praf, gunoaie, glod de pe jos. Când urc în troleibuz e dezastru, mi-o calcă unii în picioare, iar azi, de exemplu, mi-am prins-o în ușile troleului. Cred că ar trebui să o las mai moale cu linsul”, au declarat anal-iștii și bloggerii pentru redactorii moldovesti.info.

Între timp, poegiatorul TraiAnus, distins cu premiul Xerox, a anunțat că a scris o poezie frumoasă pentru limba anal-iștilor și bloggerilor: ”Limba noastră-i o comoară, în adânc cur înfundată!”

Redactorii moldovesti.info felicită un neam ce fără vești, s-a trezit din somn de moarte! Felicită, dar ”nu cu limba”, îi felicită pe toți cu ocazia sărbătorii ”Limba noastră cea ROMÂNĂ”! Vă urăm să știți să o respectați – nu doar astăzi. Vă dorim să o iubiți – dar iubirea să fie sinceră. Pentru că săraca limbă română este violată în fiecare zi prin Chișinău chiar și de cei care se bat cu cărămidă în piept că sunt patrioți.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Victor-Gurau-Publika-Limba-mare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Victor-Gurau-Publika-Limba-mare-copy-300x300.jpgadminPolitic
Anal-iștii Publika TV au fost astăzi cei mai fericiți că sărbătoresc Ziua Limbii. Aceștia susțin că pentru ei în fiecare zi este Ziua Limbii și că sunt bucuroși să lingă. Și nu doar anal-iștii sunt fericiți. Mulți bloggeri s-au felicitat astăzi cu ocazia limbii. Din păcate, slujba lor este...

Comentează