De ce suntem săraci? De ce trăim în glod? De ce avem cea mai murdară capitală ieuropeană din lume? Întrebări la care nu avem răspunsuri. Noi avem doar pamflete. Începem astăzi o serie de pamflete despre copchilăria politicienilor. Noi credem că ei au avut anumite predilecții în copilărie de au ajuns să fie hoți, corupți, murdari… Prima incursiune este în copilăria lui Glodin Băltoacă.

”Fiind pațan prin glod cutreieram,
Și adesea eu plecam din dvor,
Că erau băltoace și mă tăvăleam,
Voiam să semăn cu un porcușor!”, a scris într-o zi Glodin Băltoacă după ce s-a făcut ca porcul prin băltoace.

Da, așa era Glodin de mic copil. Pentru că îi plăcea glodul atât de mult, părinții săi au fost nevoiți să renunțe la porc ca să nu mai doarmă în coștereață.

Consătenii lui Glodin Băltoacă erau extrem de nemulțumiți. Aceștia se plângeau că nu mai puteau merge pe hudițele satului pentru că Glodinel punea tot felul de butculițe la tot pasul.

Când a crescut mai mare a început să iasă noaptea cu târnăcopul prin sat și făcea gropi în hudițe. Așa de mari erau gropile că nici căruțele nu treceau. Așa era Glodin Băltoacă. Iată filmulețul mai jos.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Dorin-Chirtoaca-Mihai-Ghimpu-Glod-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Dorin-Chirtoaca-Mihai-Ghimpu-Glod-copy-300x300.jpgadminSocial
De ce suntem săraci? De ce trăim în glod? De ce avem cea mai murdară capitală ieuropeană din lume? Întrebări la care nu avem răspunsuri. Noi avem doar pamflete. Începem astăzi o serie de pamflete despre copchilăria politicienilor. Noi credem că ei au avut anumite predilecții în copilărie de...

Comentează