Copil si tata copy

Mămicile care au participat la evenimentul Ask a Mom din Chișinău vor fi amendate. Anunțul a fost făcut de Protecția Copilului, care a aflat cu stupoare că câteva zeci de mămici au participat aseară la o petrecere, iar pe copii i-au lăsat cu tații. Lucrul acesta este o iresponsabilitate complet ilegală, spun autoritățile.

”Poți avea mai multă încredere în copii decât în bărbați. Și nu înțeleg de ce niște femei cu mintea la locul lor să lase copiii în grija soților? Adică fără pic de supraveghere. Pentru că bărbații sunt în stare să-i dea bere în loc de lapte copilului și să-l facă să se uite ore în șir la fotbal”, a declarat președintele Protecției Copilului, Elena Toropârlă.

Din fericire, niciun copil nu a avut de suferit, deși tații au fost extrem de inventivi. De pildă, unul a pus la încălzit pe aragaz apa cu tot cu cădița, dar și cu tot cu copil. Altul, ca să-și adoarmă copilul l-a dat în leagăn până l-a amețit. Alt tată și-a învățat bebelușul Counter Strike, ca să nu se joace singur. Potrivit medicilor, în timpul petrecerii Ask a Mom a crescut foarte mult numărul telefoanelor date la Urgență de diferiți tați. Pentru că au fost iresponsabile, mămicile vor trebui să plătească o amendă de 69.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Copil-si-tata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Copil-si-tata-copy-300x300.jpgadminSocial
Mămicile care au participat la evenimentul Ask a Mom din Chișinău vor fi amendate. Anunțul a fost făcut de Protecția Copilului, care a aflat cu stupoare că câteva zeci de mămici au participat aseară la o petrecere, iar pe copii i-au lăsat cu tații. Lucrul acesta este o iresponsabilitate...

Comentează