Ambulanta Chisinau Posta Moldovei copy

Ambulanța din Republica Moldova lansează pe 14 februarie un serviciu special. În loc să acorde primul ajutor oamenilor, medicii le vor lăsa bilețele de dragoste tuturor pacienților. Mai exact, medicii vor pune bilețelele de amor în ușă, după care vor pleca în liniște.

”Avem bilețele pentru orice situație. Dacă pacientul are febră, îi dorim să aibă parte de o dragoste fierbinte. Dacă are palpitații la inimă, îi urăm ca dragostea să-i cuprindă inima. Dacă s-a lovit undeva, o să-i scriem în bilețel fie ca dragostea să vă lovească când vă așteptați mai puțin. Avem și pentru ochi, o să-i scriem dragostea este în ochiul privitorului”, a declarat medicul de pe ambulanță, Ghiță Pohuistovici.

Grijă mare. Când vine ambulanța trebuie să aveți la voi și polița. Aceasta trebuie lăsată în ușă ca să fie citită de medici. Cei care nu o să aibă polița vor fi amendați cu 100 de mii de euro sau riscă închisoare de până la 50 de ani în lagărul de muncă de la Draxlmaier.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Ambulanta-Chisinau-Posta-Moldovei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Ambulanta-Chisinau-Posta-Moldovei-copy-300x300.jpgadminSocial
Ambulanța din Republica Moldova lansează pe 14 februarie un serviciu special. În loc să acorde primul ajutor oamenilor, medicii le vor lăsa bilețele de dragoste tuturor pacienților. Mai exact, medicii vor pune bilețelele de amor în ușă, după care vor pleca în liniște. ”Avem bilețele pentru orice situație. Dacă pacientul...

Comentează