Maldive Ambasador Moldova copy

Ambasadorul SUA, James Pettit, în traducere în rusă, Jenea Malenkii, și-a cerut scuze de la moldovenii pe care i-a jignit. James Pettit susține că el știe istorie, însă are o problema cu geografie. Ambasadorul Jenea Malenkii a confundat țara în care este ambasador.

”Vă jur pe o sută de dolari că până acum am crezut că sunt ambasador în Maldive. În SUA nu prea știm geografie. Când mi s-a zis că merg în Republica Moldova, eu am înțeles Republica Maldive, țară situată în Oceanul Indian. Mă miram că până acum nu am văzut oceanul. Am cerut de atâtea ori să merg să-l văd și mi s-a spus că e prea departe. Credeam că oamenii încurcă ceva, de fapt, eu încurcam Moldova cu Maldive”, a explicat James Pettit.

Ambasadorul Jenea Malenkii susține că el a spus: ”Maldive nu este România”, în niciun caz nu a zis: ”Moldova nu este România”. În apărarea ambasadorului Jenea Malenkii a sărit și ambasadorul Rusiei. Farit Muhametşin susține că și el confundă foarte des Moldova: ”numai că eu nu o încurc cu Maldive, eu confund Moldova cu Transnistria!”

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Maldive-Ambasador-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Maldive-Ambasador-Moldova-copy-300x300.jpgadminInternațional
Ambasadorul SUA, James Pettit, în traducere în rusă, Jenea Malenkii, și-a cerut scuze de la moldovenii pe care i-a jignit. James Pettit susține că el știe istorie, însă are o problema cu geografie. Ambasadorul Jenea Malenkii a confundat țara în care este ambasador. ”Vă jur pe o sută de dolari...

Comentează