Scandal diplomatic uriaș între Moldova și SUA după ce judecătoarea Berdilo l-a declarat inamovibil și l-a expulzat pe ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck Hogan. Asta după ce Excelența Sa a avut curajul să cheme lumea la vot pe Facebook. Berdilo susține că acest lucru este ilegal în Moldova așa că a aplicat legea.

”El ce a crezut? Că eu dorm? Nu e așa. I-am anulat mandatul perfect legal al lui Andrei Năstase la funcția de primar, crede că mă împiedic eu într-un ambasador? Nici vorbă. Nu mă interesează că este ambasadorul Americii. Dacă ai incitat lumea la vot, eu îți dau la bot. Pardon, îmi scuzați limba engleză, voiam să zic că te anulez, expulzez, curentez. Așa că aveți grijă, nu mai chemați lumea la vot dacă nu vreți să aveți de a face cu mine”, a declarat judecătoarea Rodilca Perdilă.

Măsura a fost deja salutată de jurnaliuștele și experții Publika WC. Însuși Vlad Plahotniuc s-a arătat deranjat de criticile ambasadorului Dereck Logan în adresa drumurilor bune din Moldova. Costea Țuțu s-a arătat disponibil ca între trenirovkă și abed să-l ducă pe ambasador la vama Leușeni ca să se asigure că a ieșit din țară.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Ambasador-SUA-Berdilo-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Ambasador-SUA-Berdilo-copy-300x300.jpgadminPolitic
Scandal diplomatic uriaș între Moldova și SUA după ce judecătoarea Berdilo l-a declarat inamovibil și l-a expulzat pe ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck Hogan. Asta după ce Excelența Sa a avut curajul să cheme lumea la vot pe Facebook. Berdilo susține că acest lucru este ilegal în Moldova așa...

Comentează