Ambasadorul Rusiei Iosif Stalin copy

Ambasadorul Rusiei i-a pus gând rău ambasadorului SUA în Moldova. Reprezentantul Rusiei la Chișinău a dat ordin ca rivalul său să fie expulzat din Republică pentru că vorbește mult prea mult.

”Ambasadorul ista este pe toate televizoarele. De ce vorbește așa de mult? Nu înțelege că Moldova nu este a României, nu este a SUA, nu este a Europei, ci a copiilor copiilor rușilor? Am semnat un ordin prin care îi interzic să mai stea în Moldova. Dacă îl prind aici în 2 ore, îl trimit ambasador în Siberia, să vadă cât de frig este acolo”, a declarat ambasadorul Rusiei la Chișinău.

Potrivit femeii de serviciu de la Ambasada Rusă, șeful Moldovei, adică ambasadorul rus, s-a supărat pe ambasadorul american mai ales pentru că vorbește atât limba rusă, cât și limba română la perfecție. ”Excelența sa, Iosif Djugașvili, ambasadorul rus, vorbește doar limba rusă, o limbă omenească, normală și nu are de gând să învețe limba fascistă. Limba fascistă și limba rusă sunt două limbi incompatibile”, explica Varvara Ivanovna. Vlad Plahotniuc a anunțat deja că l-a trimis pe Constantin Țuțu să-l alunge pe ambasadorul SUA din țară.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Ambasadorul-Rusiei-Iosif-Stalin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Ambasadorul-Rusiei-Iosif-Stalin-copy-300x300.jpgadminPolitic
Ambasadorul Rusiei i-a pus gând rău ambasadorului SUA în Moldova. Reprezentantul Rusiei la Chișinău a dat ordin ca rivalul său să fie expulzat din Republică pentru că vorbește mult prea mult. ”Ambasadorul ista este pe toate televizoarele. De ce vorbește așa de mult? Nu înțelege că Moldova nu este a României, nu...

Comentează