Igor Dodon a devenit persona non gata în Ambasada Rusiei. Ambasadorul Moscovei la Chișinău, Leonea Mativashu, a ieșit extrem de supărat după întâlnirea cu Igor Dodon. Acesta susține că l-a deranjat extrem de urât și a fost nevoit să se adreseze medicilor după întâlnirea cu prezerdintele Republicii Moldova.

”Gandonul ista nu s-a bărbierit și mi-a zgâriat curul. Mă doare atât de tare, pentru că Gandonul ista este obișnuit să pupe cu foc cururi din Rusia. Dar eu nu sunt Putin, curul meu nu este obișnuit cu pupături așa de pasionale. Dacă data viitoare nu se rade, nu-l mai primesc în ambasada Rusiei să se ducă la rumâni și europeni”, a declarat Leonea Mativashu, ambasadorul Rusiei în Moldova.

Igor Dodon susține însă că nu se lasă. Acesta promite să pupe toate fundurile din Ambasada Rusiei, de la portar, la bucătar, poate ajunge și la ambasador. Dacă nu va reuși să pupe bucile ambasadorului Mativashu, Igor Dodon promite să pupe fundul ambasadorului Siriei în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-Pupat-in-cur-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-Pupat-in-cur-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon a devenit persona non gata în Ambasada Rusiei. Ambasadorul Moscovei la Chișinău, Leonea Mativashu, a ieșit extrem de supărat după întâlnirea cu Igor Dodon. Acesta susține că l-a deranjat extrem de urât și a fost nevoit să se adreseze medicilor după întâlnirea cu prezerdintele Republicii Moldova. ”Gandonul ista...

Comentează