roman-mihaies-hamaies-buhaies-copy

Ambasada țării africane Burkina Fasole a făcut o declarație prin care a confirmat că i-a dat sondajul secret lui Hămăieș Buhăieș. Excelența sa, domnul ambasador Mam Bashit Shipute susține că sondajul este mai corect decât cele executate de casele de sondare ale televiziunii Publika care are analiști de talie mare ca Hămăieș Buhăieș. Mai mult, domnul ambasador Mam Bashit Shipute susține că în Burkina Fasole, Hămăieș Buhăieș ar fi fost președinte din primul tur.

”Domnul Hămăieș Buhăieș este un om cu greutate. La noi toți sunt flămânzi, slabi și scheletonici. Așa că oricine este mai gras ajunge să fie considerat imediat deștept și bogat. Dacă merge în Burkina Fasole, domnul Hămăieș, care are 150 de kilograme, ar fi ales președinte al bukino fasoliștilor flămânzi”, a anunțat ambasadorul Mam Bashit Shipute, în direct la Publika care transmite știri.

Ceilalți ambasadori din Africa și Asia Centrală au anunțat că sondajele lor secrete arată că și în țările lor Hămăieș Buhăieș ar fi ieșit președinte cu 69 la sulă. Din păcate pentru analistul cu greutate, Vlad Plahotniuc s-a supărat tare când a citit toate aceste sondaje. Coordonatorul Executiv al Moldovei este extrem de gelos pe populariatea lui Hămăieș Buhăieș și a interzis să mai fie arătat la televizor în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Roman-Mihaies-Hamaies-Buhaies-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Roman-Mihaies-Hamaies-Buhaies-copy-300x300.jpgadminPolitic
Ambasada țării africane Burkina Fasole a făcut o declarație prin care a confirmat că i-a dat sondajul secret lui Hămăieș Buhăieș. Excelența sa, domnul ambasador Mam Bashit Shipute susține că sondajul este mai corect decât cele executate de casele de sondare ale televiziunii Publika care are analiști de talie...

Comentează