Isis Moldova copy

Teroriștii de la ISIS și-au luat gândul de la a ataca Republica Moldova. Într-o adresare video, ISIS susține că nu va organiza niciodată niciun atac terorist în țara noastră. Motivul – teroriștii ar avea o concurență puternică din partea deputaților de la Chișinău.

”Am trimis câțiva oameni în recunoaștere la Moldova. Au venit speriați, cică, șefule, ei au teroriștii lor acolo. Sunt cei mai răi teroriști din lume. Au distrus totul, drumurile arată ca în Bagdad. Din când în când mai explodează câte o mașină cu bombă capcană. Populația este redusă la sărăcie ca în Afganistan. Așa că avem concurență mare la Chișinău. Cine sunt teroriștii din Moldova? Evident, deputații. Dragi moldoveni, deputații voștri fac o treabă mai bună decât noi”, a declarat în adresarea video teroristul Ibanut Hobâldâk.

Potrivit ISIS, cel mai mare terorist din Moldova este Vladah P’Alaha Tniuk. Acesta are foarte mulți teroriști în subordine. Unul dintre cei mai periculoși este Văduva Neagră cu numele de cod Liuda.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Isis-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Isis-Moldova-copy-300x300.jpgadminInternațional
Teroriștii de la ISIS și-au luat gândul de la a ataca Republica Moldova. Într-o adresare video, ISIS susține că nu va organiza niciodată niciun atac terorist în țara noastră. Motivul - teroriștii ar avea o concurență puternică din partea deputaților de la Chișinău. ”Am trimis câțiva oameni în recunoaștere la Moldova....

Comentează